Szkoda, że pan prezydent i panu dyrektor zapomnieli, że w tym roku (zresztą jak w każdym poprzednim) 8 maja był obchodzony Dzień Bibliotekarza....nawet życzeń pracownikom nie złożyli....ehhh
Ciekawi mnie, czemu po Mediatece hula wiatr i na siłę wciska się tam pseudo-wystawy... a pobliskie muzeum ma o wiele ciekawsze wystawy, a cisnie się w starych ścianach i rozpadających się komórkach. Zamiast Mediateki, przydałoby się Muzeum Regionu Piotrkowskiego, jako "wsparcie" dla zamku + zwykła biblioteka.
Jakość Kolędzie Zalewskiej siedzenie obok Macierewicza nie przeszkadzało. Żałosne
Ciekawe, że ci którzy byli przeciwni budowie Mediateki teraz są pierwsi do składania gratulacji z powodu jubileuszu. Czy to jest hipokryzja czy nie? :)
Czy to cicha i przytulna "przechowalnia" dla znajomków władzy.? Ciepłe posadki tylko dla wybrańców? jak mieszkańcy za bardzo narzekają, to trzeba wcisnąć wystawę za ich własne pieniądze, polansować się w sieci i zrobić od czasu do czasu bankiecik, żeby zachować medialne granice przyzwoitości... . Ładnych parę lat już ta skarbonka funkcjonuje, a moje oczy ani razu nie widziały, żeby pojawiło się tam ogłoszenie dot pracy... przypadek?
Najbardziej szkoda tych pięknych drzew, które rosły wcześniej na tym placu...
Uwaga, tylko proszę nie podawać alkoholu .Może zaszkodzić niektórym.
szkoda , że główne zainteresowane porozsadzano po kątach, a panie, które tam pracowały wcześniej zupełnie z tyłu za konsolą. ONE też pracowały na dzisiejszy sukces i to w owiele trudniejszych warunkach. Gratulacje z okazji 100-tki.
Też byłam zaproszona ale nie mogłam przyjechać bo zapomniałam naładować auto elektryk.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!